6.10.2016

Morsiushuntu putous
Morsiushuntu putous eli Rovijoen putous sijaitsee Kilpisjärven ja Skibotn välisellä tiellä. En ole aikaisemmin ajanut kyseistä tietä ja olisin varmaan muuten ajanut kohdan ohi jos ei olisi tiedetty tästä paikasta aikaisemmin. Opasteita tieltä ei tähän paikkaan nimittäin ollut, mutta etsivä toivottavasti löytää (älkää ajako ohi!). Putous oli ainakin minusta varsin vaikuttavan näköinen. Lisäksi putouksen humina korvissa ja lentelevät vesipisarat monen kymmenen metrin päähän ei jätä varmana ketään kylmäksi. Voin vain haaveilla kuinka upea näky tämä mahtaa olla keskitalvella... :)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa, että satuit kommentoimaan blogiini, muuten en ois tänne varmasti koskaan eksynyt. Oli pakko selata muutama postaus taaksepäinkin, niin vaikuttavia maisemia ja mielettömiä kuvia tuli vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla! Blogit.fi -kautta tarkkailen mahdollisia mielenkiintoisia blogeja ja sun blogi oli yksi niistä jotka vaikuttivat mielenkiintoisilta. :)

   Poista
 2. Ihanaa, että satuit kommentoimaan blogiini, muuten en ois tänne varmasti koskaan eksynyt. Oli pakko selata muutama postaus taaksepäinkin, niin vaikuttavia maisemia ja mielettömiä kuvia tuli vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Siis WAU mitä kuvia olet ottanut! Komppaan edellistä, en olisi tänne ilman kommenttiasi löytänyt! Jään ilolla seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tervetuloa joukoon, yritän pitää mielenkiintosi yllä! :)

   Poista
 4. Hienoo. Olen myös käynyt tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jos tuollapäin pyörähtää niin ehdottomasti kannattee tuolla myös pysähtyä!

   Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)