5.10.2016

PeikkoluoliaParasta Norjassa on juuri se, että kauniita maisemia on joka puolella ja jotkut erikoisuudet löytyvät vahingossa. Niin kuin tämäkin paikka. Etsittiin sopivaa pysäköintipaikkaa mihin voitaisiin myös yöksi jäädä ja aika kauan sitä etsittiinkin ennen kuin löydettiin tämä. Mie hypin melkein riemusta, kun näin alueen. Upea turkoosi merimaisema ja toisella puolen pikku nyppylä jonka päälle voisin vaikka aamusta kiikkua maisemia tiirailemaan. Minulla ei siis tulisi tylsää tässä paikassa.
Peikkoluolia!!

En voi olla ainoa joka näkee tässä kuvassa peikon pään..?

Pikku-peikkojen luola


Iltasella lähdimme rantaan kävelemään ja kalliomainen ranta osottautui kauniiksi meren muovaamaksi taideteokseksi. Tutkiskelimme rantaa, keräilin kiviä saunan kiukaaseen (älkää kertoko kellekkään) ja tietenkin nautin vain maisemista. Ilta alkoi hämärtymään ja minun mielikuvitus juoksemaan... Mitäs nämä ihme luolat täällä oikein on, mikäs tuo iso kivimöhkäle on joka näyttää ihan peikolta.. Hmm.. Sitten muistin norjalaisen elokuvan, jossa todistettiin peikkojen olemassaolo. TROLLHUNTER!! Tietääkseni norjalaiset enemmän ja vähemmän uskovat peikkoihin ja jopa pääministeri on puheissaan joskus viitannut peikkoihin. Hui, parempi oli lähteä hiiren hiljaa takaisin hipsimään autolle ja ajamaan kovaa vauhtia pakoon...!

4 kommenttia:

 1. Niiin, eiväthän ne peikot ole uskon asia, vaan IHAN OIKEASTI SIELLÄ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin!! En minäkään enää niihin usko vaan tiedän.. Tämän reissun jälkeen ainakin! :D

   Poista
 2. Siis todella kauniita maisemia! Melkein sielu lepää kun pelkkiä kuvia katsoo :D muutenkin tommonen vaellusreissu Norjaan tekis kyllä kutaa :) löytyy ehdottomasti elämän to-do-listalta :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen Norjan reissu kyllä kannatteekin ehdottomasti joskus toteuttaa! Olen nimittäin useampana vuona haaveillut pitempää reissua Norjaan ja nyt kun sielä kävin niin haluaisin vielä ensi vuonakin sinne mennä. Niin paljon nähtävää ja koettavaa! :)

   Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)