26.12.2017

Suomi 100 Kilpisjärvellä

Joko ootte saaneet tarpeeksenne Suomi 100 hehkutuksesta? Tässä vielä yksi! Mie halusin kerrankin juhlistaa tätä historiallista päivää Suomessa ja oli niin ihanaa, kun annettiin mahtavat puitteet sitä juhlia myös täällä pohjoisessa. Saanan valaisu oli ehdottomasti hienoimpia juttuja mitä IKINÄ olen päässyt näkemään. Kaikki puitteet osuivat niin sopivasti vielä kohdalleen: täysi kuu, kirkas taivas ja revontulet. Mitäpä muuta sitä olisi enää voinut toivoakkaan.

Me lähimä hellun kansen vähän retkeily mielessä nimittäin koko Kilpisjärven alueelta ei ollu enhään mithään mahollisuutta saaha yöpaikkaa, mutta toivothiin että saatas sähköpaikka autolle niin se olis jo plussaa. Olisimma met varmana tarehneet ilman sähkökiä, mutta oli se ihan mukava ko patteri lämmitti autoa koko yön ja molemmilla oli kahet makuupussit missä koisasimma. Lämminhän sielä tuli vaikka ulkona oli semmonen 15-20 astetta pakkasta. Ostin mie varalta salmaria, että se sisäisesti lämmittää jos meinaa olla univaikeuksia, mutta eipä sitä tarvittu ku oli niin hyvät puitteet pakettiautossa.

Pikanen reissu Kilpisjärvellä oli taas onnistunu, mutta vähän jäin harmittelehmaan ko kameran jalusta jäi eikä kuvista kovin hääppösiä tullu, kun alustana hääty käyttää vain reppua. Vielä mulla on paljon matkaa ennen kuin voin sanoa itseäni valokuvaajaksi! :D

22 kommenttia:

 1. Vautsi, upeita kuvia, ele oo liian kriittinen :) Varmasti upea kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Son itelle niin helppo olla kriittinen ja pahin arvostelija! :D

   Poista
 2. No, olipas varsinainen seikkailureissu! Hienot kuvat! En ole paljonkaan kuvannut yöllä, että en tiedä oikein jippoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - juu, oli kyllä hyä reissu taas Kilpiksellä! :)

   Poista
 3. Mekin oltiin katsomassa Saanaa juhlavalaistuksessa. Uskomattoman näytelmän luonto kyllä järjesti ihmisen asentamien valojen lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kyllä - luonto kyllä osasi näyttää kans parhaimmat puolensa justhiinsa oikehaan aikhaan :)

   Poista
 4. Komeita kuvia! Varsinkin tuo viides. <3


  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, silmä lepää, sanoja ei tarvita. <3

  VastaaPoista
 6. Olihan se ainutkertainen tapahtuma ja luontokin järjesti oman lisänsä kuutamolla ja revontulilla. Hyvät kuvat olet ottanut ilman jalustaakin.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia, älä suotta vähättele taitojas!
  Te ootte todella ollu urheilumielellä matkassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - olipa kivasti sanottu! Yritän olla vähättelemättä.. :P

   Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)