6.6.2015

Upouusi hybridipyörä

Tämä työmatkapyöräilijä (sekä joka paikkaan pyöräilijä jonne on alle 20km matka) päätti hemmotella itseään ostamalla uuden pyörän. Sanoin 19 vuotta vanhalle pyörälleni, että nyt saat jäädä ainakin osa-aikaeläkkeelle. Sillä veivataan silloin kun uuden pyörän turvallisuus on kyseenalaistettavissa. Uusi pyörä löytyi Verkkokauppa.com:sta, jossa mielestäni oli laadukkaita pyöriä kohtuuhinnalla. Merida Crossway 15-MD saapui Oulun verkkokauppaan kahden viikon kuluttua tilauksesta ja erinomaista palvelua saaneena voin ilomielin hehkutella kyseistä kauppaa. Olen erittäin tyytyväinen asiakas.


Olen niin tyytyväinen pyörään kun vain voi olla. Pyörässä on kaikki mahdolliset säätöherkut, edessä ilmajousitus, vaihteita 3x8 kappaletta ja laadukkaat levyjarrut. Nyt kelpaa veivata! Työmatkakin tuntuu paljon lyhyemmältä eikä ole yhtenäkään aamuna ketuttanut lähteä polkemaan töihin. Pyöräily on nyt niin paljon helpompaa ja siihen on tullut takaisin oma intohimo. Työmatka on ennen parhaimmillaan kestänyt 29min (silloin olen saanut myötätuulessa täysiä polkea) nyt myötätuulessa matkaan ei ole mennyt kuin 19 minuuttia. Kovilla nopeuksilla polkiessa vain alkaa päähän vielä kovemmin syöpymään ajatus pyöräilykypärän ostamisesta.. Voi miksi en ole vieläkään saanut sitä ostettua..

Pari viikkoa sitten lähdin sunnuntaina käymään oikein pyörälenkillä. Oli mukavaa tutustua taas enemmän Oulun ympäristöön, joten ei siinä kovin nopeaa menty kun tuli maisemia pällisteltyä, mutta kilometrejä tuli juuri sopivasti.Matkalla näkyi tienposkessa kuollut kyykäärme. Tekis mieli lähteä lisää lenkkejä vetämään pyörällä, nyt kun sen on pelkkää nautintoa. Samalla tulisi koettua se tilanne, kun pyöränselässä tulee väsytettyä itsensä ihan loppuun.

Pyöräilykilometrit vuonna 2015: 1062km

Viime vuoden aikana keräsin 1764km täyteen, joten eiköhän seuraavan puolen vuoden aikana tule 2000km täyteen. Nyt kohottamaan omia pyöräilyennätyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)