13.5.2015

Uutta potkua tinalankakoruihin

Olen innostunut hopeakuulia käyttämään aika paljon nyt tinalankakoruissa ja siitä syystä varastot alkoivat taas vähenemään. Tilauksia on ihan hyvin tullut kevään aikana enkä välillä pysynyt edes vauhdissa kunnolla mukana. Näiden kahden asian vuoksi päätin taas täyttää varastojani ja tilata lisää materiaalia tähän jaloon käsityöhön. Ajatusmalli, "tilataan nyt kerralla vähän enemmän", kävi taas toteen ja tuli hamstrattua aika paljon kaikkea, vaikka tarve oli enemmän niissä hopeakuulissa. En silti voisi väittää ettenkö olisi ollut enemmän kuin iloinen kun paketin sain.


Tinalankaa ja punaista, sinistä, mustaa ja turkoosiakuparilankaa. Sinistä, violettia ja konjakinväristä nahkaa. Pieniä hopeakuulia 100kpl ja suurempia hopeakuulia 30kpl. Taisi tulla tilaajalahjaksi oransseja helmiä tilauksen suuruuden vuoksi.Aivan ihanan värinen tuo turkoosi kuparilanka! Taisin tilatessa katsoa sen olevan enemmän vihreän värinen, mutta tuo on paljon parempi kuin mitä kuvittelin. Nam!

Eikä maksanut kuin vähän päälle 200e.. Hehe.. Onhan tää aika tyyris harrastuksena, kun ottaa huomioon kuinka paljon aikaa menee yhteen koruun. Onneksi kuitenkin tilauksia tulee aina välillä, niin saa vähän kuluja katettua.

1 kommentti:

  1. Herkkuja on värit :) Liila-nahka ja turkoosi tinalanka on upeat.

    VastaaPoista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)