5.3.2018

Seuraa Porokorua Facebookissa

Loin jo joulukuussa tilin Facebookkiin, joka kantaa nimeä Porokoru. Sinne ei kuitenkaan tule viimeisiä päivityksiä blogin puolelta, vaan sitä päivittelen ainoastaan käsitöiden eli erityisesti tekemieni tinalankakorujen osalta. Facebookin puolelta pystyy myös näkemään, mitä koruja on valmiina tehtynä jos sattumoisin halvaa ostaa itelle tai tutulle korun lahjaksi. Tilaustyönäkin teen, joten reippaasti kertomaan minkälainen koru passais paremmin. Vaikka et olisikaan Facebookissa niin koruja pääsee myös kurkkimaan ilman kirjautumista (vaikka facebook koko ajan yrittää saada sua kirjautumaan). Viestin laitto ei sitä kautta onnistu ilman kirjautumista, mutta sänköpostia voi laittaa mun mailiin: tinalanakorut (ä) gmail.com. Sori, en halua laittaa suoraa mailia kirjoitukseen, jottei roskapostia alkaisi sähköpostiini pian napsahtelemaan.Tämä blogi puoli nyt pysyy tällaisena mihin se on jo vuosien epäaktiivisen bloggaamisen myötä muotoutunut. Sen takia siis mennään nimellä Väylän Tyär, jossa höpötellään useimmiten ulkona olemisesta, mutta näin sitä välilä ajaudutaan myös käsitöihin ja muuhun elämään, jota eletään välillä sisälläkin.

Instagramia päivittelen hyvinkin ahkerasti ja siitä on tullutkin ehdottomasti suosituin sosiaalisen median kanava minulle. Instagramissa tykkään myös varsinkin viikonloppuisin päivitellä tarinoita eli kuvia ja videoita päivän tapahtumista. Sinne en ole kuitenkaan lähtenyt laittamaan kuvia järkkärillä sommitelluista kuvista, vaan sieltä tulee kuvaa ja videota suuremmin kaunistelematta. Instagramissakin siis mennään nimellä Porokoru.

Jos siis kuulut Facebookin tai Instagramin käyttäjiin niin ihan vapaasti saa alkaa seuraileen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)