14.3.2018

Talviloman riemua

Olipas taas yksi onnistunut talviloma! Lomaan siis kuului kaikkea perinteistä ja ei niin perinteistä: hiihtämistä, laskettelua, paljon lumikenkäilyä, kaverin näkeminen parin vuoden tauon jälkeen, mummolassa vierailua, kahden uuden tunturin huiputus lihasvoimalla, koirien lenkittämistä, punaviinin maistelua,  korujen tekemistä, netflixistä sarjojen katsomista, perheen kans ajanviettoa, mökkeilyä Suomulla, saunomista ja siskon lapsien hoitoa.  Vaikka tuo viikko tuntuu niin lyhyeltä, silti näin jälkeenpäin ajateltuna kerkesin mukavasti touhuamaan kaikkea kivaa ja lomasta jäi hyvä maku.

Ilmojen suhteen en kehtaa edes valittaa, koska aurinkoa riitti ja luntakin tuprutti niin säässä ei nimellisesti mitään vikaa ollut. Tieten kovat pakkaset alkuviikosta verottivat hiihtovauhtia, kun ei se suksi vaan oikein luista 20 asteen pakkasessa. Mutta olen tyytyväinen, kun aurinkoa silti näkyi niin ruhtinaallisesti, koska on ollut hiihtolomia jolloin aurinkoa ei ole näkynyt ollenkaan.

Toivottavasti teillä muillakin oli yhtä mukava hiihtoloma, jotka ovat nyt päässeet lomansa pitämään. Onneksi olkoon niille joilla se on vielä edessä! Mökkireissusta Suomulla ja Aalistunturin huiputuksesta tulen varmana vielä kertomaan lisää.

Mitä teidän talvilomaan kuului / tulee kuulumaan?

14 kommenttia:

 1. Voi miten ihanalta lomasi kuullostaa! Ja nuo maisemat...upeita!

  VastaaPoista
 2. Ihania kevättalven kuvia! Lomasi kuulostaa varsin onnistuneelta :)

  VastaaPoista
 3. Lomasi kuulostaa ja näyttää niin huipulta:) Kiva kun olet tuollaista lomaa päässyt viettämään! On kyllä upeat kuvat ja tuo lumen määrä!!:) Mukavaa alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä voisi lomaa viettää pitempäänkin, kun viimein saa taas auringosta nauttia. Kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Lunta ja aurinkoa, mitäpä muuta talvilomalainen tarvitsisi. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Niin upeat kuvat ja lomatunnelmat!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja kyllä noissa maisemissa kelpaa lomailla :)

  VastaaPoista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)