26.12.2016

Lumihiutaleiden maassa
Terveiset täältä missä lumi jouluna on sääntö eikä poikkeus! Lumesta on nyt taas nautittu hiihtämällä, lumikenkäilemällä ja kelkkailemalla. Niistäpä mun joulut on useimmiten koostuneetkin.

Tänään juuri käytiin tunturissa lumikenkäilemässä ja vaikka maisemat olivat pilvien peitossa niin en voi muuta sanoa kuin että nautin täysin rinnoin lumikengillä tarpomisesta. Lisäksi Ylläksen perällä sattuu törmäämään nuotiopaikoilla useimmiten muihin ihmisiin ja tulee aina poristua niitä ja näitä. Tänäänkin törmättiin naiseen, joka oli töissä Kautokeinossa, mutta oli aikaisemmin ollut töissä myös Sevettijärvellä, Kiilopäällä ja vaikka missä muualla. Vähän kyllä kateeksi kävi, kun kuuli kuinka hän oli monissa eri pohjoisen kylissä ja turistikohteissa päässyt työskentelemään ja tutustumaan eri ihmisiin.

Vaikka nyt hieman väsyttääkin, niin voisin kyllä iltasella käydä pikku hiihtolenkin vetämässä, kun ilma on niin suosiollinen. Vielä yli viikko lomaa jäljellä ja siitä kyllä täällä nautitaan! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat lumiset maisemat.
  Täällä satoi tänäänkin vettä ja on niin älyttömän liukasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että.. Toivottavasti tammikuussa sielläkin on talvisempaa ja lunta riittää!

   Poista
 2. Kauniilta näyttää :-)

  Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos. Täällä kyllä lomasta otetaan ilo irti. Hyvää uutta vuotta sinulle Susanna! :)

   Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)