25.1.2017

Kesämuistoja vuodelta 2016


Juhannushäät

Lämmittelyä ennen urheilusuoritusta - hääkimpun nappaaminen
Halusin kerätä kasaan kesällä kuvattuja julkaisemattomia kuvia. Niitä aina  kertyy kansioihin enkä aina saa niitä jaoteltua ihan omiin postauksiin. Kuvat jotka eivät kuulu oikein mihinkään, mutta silti kuuluvat minun hetkiini.

Juhannushäät olivat yksi kohokohdistani viime kesänä. Kerrankin kyseessä oli muun kuin kaverin häät, joten oli mahtavaa juhlia perheen kesken ja nähdä puolituttujakin. Sää oli täydellinen häille ja kaikki nauttikin ilmasta ulkona eikä kukaan viihtynyt sisällä. Minä viihdyin paljon kameran takana, koska niin oli myös pyydetty, mutta kamerasta luovuin hääkimpun heiton ajaksi. Veryttelyistä ja venyttelyistä huolimatta kimppu lensi edessä olevalle naimattomalle naiselle eikä minulle. Noh, joku toinen vuosi sitten. :)

Perhostelua Äkäsjoella

Maastopyöräilyä Sanginjoen maastossa...

iltauaringon aikaan! Ihana kesäinen ilta <3Pohjois-Pohjanmaan maastoa

Pilpasuolla retkeilemässä

Tornioväylän rannalla Könkään koskella

Hellepäivä Nallikarissa

Syksyn tuntua ilmassa
Tein kesällä ensimmäistä kertaa tuttavuutta Pilpasuohon, johon tykästyin heti. Kävin muutaman kerran patikoimassa alueella ja kerran innostuin maastopyöräilemäänkin. Todella kivaa aluetta, jonne oululaisten kannattee suunnata!

Suomen kesä oli taas niin lyhyt ja viime kesänä se tuntui erityisen lyhyeltä. Niinä kahtena ainoana viikkona, kun oli lämmintä niin minä kävin kerran Nallikarissa ja viihdyin mielummin varjossa kuin auringon alla. Lämmintähän se on myös sielläkin... ;)

Viimeinen kuva on otettu elokuun lopulta Kempeleen lahden luonnonsuojelualueelta. Vaikka Oulunsalon ruuhkainen tie ei tunnu koskaan hiljenevän niin silti tuossa paikassa on sitä jotain.

Paljon mahtui kesään eikä tässä ollut kuin muutama kuva niistä hyvistä hetkistä. Paljon olenkin jo viime kesällä otetuista kuvista julkaissut, kuten reissukuvia Pohjois-Norjasta, Kiilopään maisemista ja tupasvillamerestä kesäkuussa. Paljon hyviä hetkiä ja muistoja - jos tänä kesänä olisi kuitenkin hieman lämpimämpää niin solis vain plussaa. :)

6 kommenttia:

 1. Voi, kesä! Ihania kuvia. <3 Olet jotenkin tosi nätti tuossa ekassa ruudussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä itselläkin vähän ikävä kesää kun näitä katseli! :) Eka kuva tuli otettua tinalankakorujen mainoskuvia ajatellen, mutta silloin en tykännytkään niistä enkä ikinä julkaissut. :D Pitää ottaa mainoskuvat jostain muusta ihmisestä niin olisi hyötysuhde suurempi :D

   Poista
 2. Onpa Sinulla täällä ihania kuvia! Bannerin kuvasta tykkään erityisesti. <3

  VastaaPoista
 3. Olipa ihanaa katsella kuvia kesästä! Täällä on jo niin kova ikävä kesää, että ja näistä kuvista se ikävä vain paheni =D.

  VastaaPoista
 4. Kyllä kesä on mukavaa aikaa, mutta nautitaan nyt ensin talvesta! :)

  VastaaPoista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)