19.12.2016

Joulun ootusta


Joko tet oletta muistanheet ostaa kaikile lahjat? Mie sain sen homman purkhiin eilen - ihan pakethiin asti sain laitettua. Voi että sitä helpotuksen määrää.. Miehän aattelin, että mie kerranki alotin tuon homman ajoissa ko marraskuun alussa sain jo kaikile kummikläpeille lahjat ostettua ja muutaman aikusillekki. Mutta sitten mulla tyssähti se siihen ja nyt viime vloppuna piti laukkoa kaupoila ja saaha homma finaahliin. Kyllä mie silti tykkään lahjojen ostamisesta, ko toivoo että saapii muut hyväle tuulelle lahjoista. Vaikka joulu onki yhdessä oloa ja rauhoittumisen laatuaikaa niin kyllä ne lahjakki on iso osa sitä joulua. Mie halvaan lahjoilla kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jota ovat tehneet minun vuesta paremman. Monele ihmiselle jääpii lahjat ostamatta, mutta toivon mukhaan ne ei kovin pahaksi pane.

Muutaman tinalnakakorunki olen pikku kätösin jouluruuhkassa neulonu menehmään.. Pukinkonthiinki meni muutama ja nyt jännäthään, että korut miellyittäis lahjan saajaa. 

Hyvvää joulun ootusta! :)

10 kommenttia:

 1. Kaikki lahjat ovat paketoituna. :)
  Ihan huippuja nuo korut. Teetkö niitä tilauksesta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Nyt saapiiki keskittyä muihin joulupuuhiin, kuten kuusen koristeluun ja leipomiseen. Juu, teen koruja myös tilauksesta. :)

   Poista
 2. Kyllä lahjansaaja ilahtuu noista koruista. Kerrassaan upeita.

  VastaaPoista
 3. Hei! Tillaisin sulta kaks korua. Kummakki mustia ja yksinkertanen kappein malli ohkasella letilä.Laitakko viestiä niin sovima?:) mohveli76@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Wau, todella upeita tinalankakoruja! Olen näitä käynyt täällä muutamaan otteeseen ihastelemassa:) Taatusti mieluisia saajilleen. Tämä nahan ja tinalangan yhdistelmä on kyllä varsin viehättävä.
  Itse löysin tuossa viime syksynä tinalankakirjonnan. Koruja täytyy myös joskus kokeilla, pitää vain tilata tinalankaa lisää.
  Hieno blogi sinulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itse olen taas haaveillut siitä tinakirjonnan kokeilua.. Materiaalista se ei jää kiini, ehkä enemmän kärsivällisyydestä. Menee varmana hetki, että senki homman kunnolla sisäistää. :)

   Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)