29.8.2016

Ensimmäinen päivä Pohjois-Norjassa


Minkki - ja mistä syystä alueella mihin ei kuulu? Ihmisen vuoksi
Ensimmäisenä päivänä suunnattiin Saariselältä, Ivaloon, Utsjoelle, Nuorgamiin ja sitten Vadson eli Vesisaaren tiennoille kalastelemaan. Saariselältä pohjoisempana en ole noilla kulmilla aikaisemmin käynyt, joten oli erittäin mukavaa päästä itseään viimein sivistämään ja näkemään noitakin kulmia. Eniten olin innoissani tietenkin merestä. Vaikka Perämeren vastatuulta aina kiroan töihin pyöräillessäni niin onhan se kuitenkin eri asia kuin valtameri. Ensimmäisenä iltana en lähtenyt kauas seikkailemaan ja etsimään makeita maisemia, vaan sujahdin makuupussiin unta odottelemaan. Seuraavana päivänä käväsin yli 30km pyöräilylenkin alueella ja pysähdyin kylän tuntumassa, jossa oli hiekkaranta ja hiekkarannalta löysin simpukoita

Se sattui olemaan myös mun ensimmäinen päivä Norjassa, jolloin paistoi aurinko.

6 kommenttia:

 1. Oli pakko tulla tarkastelee sun blogia heti lähemmin ja voi mitä kuvia täällä. Mä oon jo varmaan kk kärttäny, että haluan pohjoiseen lomalle ja nää kuvat ei ainakaan sitä haavetta lievennä :) Ehkä näytän näitä tuolle toiselle kans, jos se tajuais myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kiva kuulla! Reissu pohjoiseen kannattaa aina, joten ei sun auta kun alkaa hartiavoimin tekemään töitä että toinenkin osapuoli ymmärtäisi mikä teille olisi parasta! ;)

   Poista
 2. Jäin oikein tuijottamaan tuota kallioseinää, mielettömän hienot hioutuneet muodot ja jotenkin niin seesteinen näkymä. Hieno blogi sinulla - erikoinen nimi pisti tulemaan katsomaan, mitä täältä löytyy.

  VastaaPoista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)