20.11.2016

Auringonlasku Tyynellä Valtamerellä


Yli kuukausi sitten sain kommennon lähteä työmatkalle San Diegoon, Kaliforniaan. Oltiin vain kaverin kanssa keretty puhumaan, että jos lähdettäisiin syyslomalle Lontooseen, mutta reissu jäi käymättä kun minulle tuli äkäinen lähtö maapallon toiselle puolen. Ensimmäinen työpäivänä olin aika tööööt aikaeron vuoksi, mutta muuten viikko meni nopeaa. Perjantai-iltana päätin vetää lenkkarit jalkaan ja lähteä läheistä rantaa ihastelemaan.

Ei sitä pysty tajuamaan, kuinka nopeaa se noissa leveysasteissa aurinko laskeekin. Kerkesin rannalla olemaan 10 minuuttia kun auringonlasku oli jo ohi. Näin kävi myös muina iltoina kun tulin auringonlaskua katselemaan. Ajoitus, ajoitus, ajoitus...  Enkä ollut ainoa, joka nautiskeli auringonlaskusta. Ihmisiä läheltä ja kaukaa porukkaa tuli aina katselemaan, ihailemaan ja kuvailemaan auringonlaskua. Myös surffarit tuntuivat nauttivan viimeisistä auringonlaskun aalloista ja pimeän tullen häipyivät mereltä. Kuulin myöhemmin, että olisi kannattenut lähteä tuossa rannassa uimaan ja sukeltelemaan, kun vauvahaita olisi ollut mahdollisuus nähdä.

10 kommenttia:

 1. Olisin voinut suostua noihin maisemiin työmatkalle :-) Mutta täytyisi kovasti toisenlainen työ olla, jotta pääsisi johonkin kauas...

  Kerran olen ison meren takana käynyt. Menomatka väsytti jonkin verran, takaisin tuleminen sekoitti rytmini täysin...

  Aivan ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä reissaaminen on kivaa (ja myös väsyttävää), mutta on se mukavaa palata aina takaisin kotiin. :)

   Poista
 2. oiihh mitä kuvia <3 ihan sydämestä riipaisi näitä katsellessa kun on vaan niin kauhea matkakuume.. :D kyllä tollanen työmatka kelpais varmaan monelle :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli juuri syyskuun tienoilla hirveä matkakuume ja Lontoon matka kovasti poltteli, mutta tuo reissu hälvensi taas vähäksi aikaa matkakuumetta. Mutta niin se taas kohta nostaa päätään ja haluttaisi taas lähteä jossakin käymään... :D

   Poista
 3. Huikeita kuvia, erityisesti kaksi ensimmäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans toiseksi ylimmästä vaikka harmittaa että valoteho ei riittänyt vaalentamaan surffaripoikaa.

   Poista
 4. Hei! Uusin postauksesi on hauska ja värikäs, mutta jätän kommentin tähän täydelliseen unelmien merenrantapostaukseen. :) Ihania kuvia!
  Kiitos kommentistasi tänään. Olisi tosiaan mahtavaa nähdä ilves eikä pelkästään jäljet, mutta täytynee tyytyä iloitsemaan siitä, että se illan hämärissä tassuttelee pihan poikki. :)
  Tunnelmallista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että rullasit sivua vähän alaspäin niin pääsit näkemään enemmänkin kuin vain ensimmäisen postauksen verran. :) Mukavaa loppuviikkoa sinnekin! :)

   Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)