2.3.2016

Liukkaita hiihtokelejä kohti

Eilen starttasi käyntiin taas mun lempikuukausi; Maaliskuu!! Maaliskuussa on niin paljon hyviä puolia (kaikki ne harrastukset ja mahdollisuudet mitä pääsee ulkona tekemään), mutta myös se kun tajuaa että päivät pitenee, aurinko paistaa ja lunta on vielä maassa. Hyvät ilmat ovatkin nyt hellineet ainakin oululaisia heti ensimmäisestä maaliskuun päivästä alkaen. Minä alotin sen hyppäämällä suksien päälle heti töiden jälkeen. Aurinkoa ei kyllä enää näkynyt, kun hiihtämään lähdin mutta muuten keli oli kohdallaan.


Ostin uuden juomapullon juuri hiihtoa varten ja ihastuin ensimmäisenä valkoiseen. Valkoinen-pinkki yhdistelmä on kyllä kiva, mutta niin kuin jo muutaman käyttökerran jäljistä voi päätellä niin hyvin siina lika ainakin näkyy. Ostin myös uuden hiihtotakin. Odlo. Juuu, kyllä kiitos. Hengittää hyvin eikä enää hiihtolenkit ole liian tukalia. Softshell takit pitäisi panna pannaan. Ei vaan sovi urheiluun yhtään. Salomonin hiihtohousut ostin joulun aikoihin.. Hmm.. Kyllä on taas rahaa palanut harrastuksiin, mutta mihin sitä muuhun edes kuvittelisi laittavansa. :)



Keskisykkeet ovat olleet aina yli 160 ja joskus jopa 170. Sunnuntaina esimerkiksi kävin -13 asteen pakkasella vetämässä normilenkin, mutta kyllähän se oli huomattavasti raskaampaa kuin -3 asteessa hiihto. Eilen kyllä yritin ottaa vähän iisimmin, mutta keskisyke oli silti 167. Polarin flow päivittyneestä palvelusta näkee nykyään myös rasittumisen tilan. Noh, kun näillä sykkeillä hiihdellään iltaisin ja päivisin keskisykkeellä 145 pyöräillään töihin niin palvelu valittaa koko ajan, että olen erittäin ylirasitunut. Mie kyllä osaan lepiä ottaa, mutta ei tällä viikolla. Tällä viikolla on vielä hyviä hiihtokelejä edessä, mutta ens viikolla ne loppuu kun vesi- ja räntäsateet saapuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)