20.8.2016

Lomalta paluu arkeen

Niinhän se 4 viikkoa vain vierähti ja aivan liian nopeasti. Eipä sillä, mielestäni töissäkin aika kuluu nopeasti niin kyllähän lomaviikot vain tuntuvat menevän vielä nopeampaa. Palasin takaisin kaupunkiin keskiviikkoiltana ja seuraavana päivänä kauppaan suuntaessani tajusin mitä en ollut kyllä kaivannut - sitä kauheata meteliä kaupoissa ja jonottamista! Ero ei ollut kuitenkaan yhtä suuri, kun Vancouverista palasin Ouluun - silloin pidin Oulua todella hiljaisena paikkana. 

Viimeeksi kun kerroin, kuinka surullinen olin kun meidän kissaa ei ollut löytynyt niin löysin kissan viime sunnuntaina. Kissan etsiminen on kyllä todella turhauttavaa ja kerkesin jo aikaisemmin ajattelemaan, että ihan turhaa, koska kissahan pakenee tuntemattomia ihmisiä ja ääniä. Satuin kuitenkin olemaan onnekas, kun löysin kissan avoimen puuvaraston ovelta istuskelemassa. Kissa tunnisti ääneni eikä onneksi lähtenyt edes karkuun. Soitin kiireesti isälle ja pyysin häntä tulla minua ja kissaa hakemaan. Aluksi kissa oli mielissään, mutta ei kauaakaan kun se hermostui ja halusi lähteä ulos. Silloin ajattelin, että nyt kissa on jo niin villiintynyt ettei kestä enää ihmisiä, mutta tiistai-iltana se tuli taas rantaan, kun isä ja siskon mies saivat harreja. Meidän kisu kun ei voi vastustaa kalaa. Kalalla sain juuri ja juuri sen sisälle houkuteltua ja niin se jäi kotia tyytyväisenä nukkumaan. Vasta seuraavana päivänä lähti ulos. Tuosta tiesin, että kisu kyllä tulee jatkossakin kotia, joten pystyin tyytyväisin mielin lähtemään kohti etelää.
Mummolan suomenlapinkoira HallaSyksy jo ovella
Viimeiset kaksi viikkoa lomastani oli varsin onnistunut kaiken kaikkiaan. Ilmat olivat osittain suosiolliset ja pääsin monena iltana juoksemaan tai pyöräilemään. Toteutin monia lomasuunnitelmiani: poljin pyörällä Kukastunturin päälle, kävin pari kertaa sienessä ja marjassa, vierailin mummolassa, innostuin intervallitreeneistä, luin kirjan, vietin aikaa siskon tytön kansen ja tein paljon tinalankakoruja. Lepoakin on riittänyt ja nyt jännätään, miten totun taas 7 tunnin yöuniin, kun lomalla olen nukkunut 10 tunnin yöunia. Mutta töihin meno ei harmita ollenkaan - oikeastaan jopa vähän odotan että saan tietää miten töissä on mennyt poissaollessani ja mitä hommia saan alkaa tekemään lomani jälkeen.

Tänä iltana lähden juhlimaan ystäväni syntymäpäivää ja ehkä vähän jopa omaa syntymäpäivää myös (vielä kolme päivää armon aikaa). Mukava päästä myös kavereita näkemään pitkästä aikaa. Ehkä siis skumppapullo jos toinenkin avataan tänään! :)

Mukavaa viikonloppua ja ruskan odotusta!

6 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia ja kyllä oli ihana koirakin niiden joukossa. Hyvää viikonloppua ja synttäreiden viettoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Mukava fiksu koira tämä koira.. Jos kulkee puun toiselta puolen mitä taluttaja niin osaa aina tulla itse pois väärältä puolen puuta. :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia. Hyvä että kisu tuli kotia, kyllä sita kaipaa, vaikka tietääkin että kisut kulkevat omia polkujaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinhän ne on, mutta joskus reissut ovat liian pitkiä eivätkä ne saata aina palata enää kotiin.

   Poista
 3. Kauniita kuvia!
  Mukavaa maanantai päivää!

  VastaaPoista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)