30.11.2016

Syksyn viimeiset väripisarat


Yli kaksi kuukautta sitten ruohojuuritasolta näytti tältä. Vesipisaroita, hämähäkin seittejä, vihreitä puolukan varpuja, punaisia mustikan varpuja, marjoja ja tinalankakoruja. Huomenna on syksy virallisesti ohitettu taas. Joka elokuu kauhistelen taas tulevaa syksyä - pimeyttä ja vesisateita - mutta niin se aika menee nopeaa eikä sitä kerkeä edes tajuamaan kun pitää olla jo jouluvaloja laittelemassa. 

Esimerkiksi tänään tajusin että huomenna on jo ensimmäinen päivä joulukuuta ja mulla ei ole edes joulukalenteria. Hyppäsin autoon ja päätin lähteä ostamaan m&m joulkalenterin (katselin niitä jo maanantaina), mutta kappas vaan.. Eihän niitä enää ollut! Enää kämäset muutaman euron pahanmakuiset  suklaakalenterit olivat jäljellä. Lähin kaupasta tyhjinkäsin. Olisiko tämä muka ensimmäinen vuosi kun olisin ilman joulukalenteria? Ei todellakaan! Viimeistään perjantaina kaivan vaikka kiven alta joulukalenterin!

Rauhallista joulunodotusta! 

4 kommenttia:

 1. Täällä mennään just sillä pahalta maistuvalla (mutta muuten tosi nätillä) joulukalenterilla :) Toivotaan, että siellä löydät just oikeanlaisen ja joulukuu voi alkaa iloisin mielin ;) Ihania syksyisiä kuvia. Aika tosiaan menee nopeasti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmessa eri kaupassa sain käydä ennen kuin löysin hyvälle maistuvan (mutta niin ruman) joulukalenterin. :D Nyt voi tyytyväisin mielin aloittaa joulunodotuksen..! :)

   Poista
 2. Beautiful photos, and awesome acessories*
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your great comment! :) I definitely had to check your blog.. :)

   Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)