26.11.2016

Viimeinen päivä San DiegossaViimeisen työpäivä Kaliforniassa oli nakuteltu ja mielessäni pohdin miten viettäisin viimeisen iltani Kalifornian lämmössä. Aluksi mietin jos olisin lähtenyt Outlet tyyliseen ostoskeskukseen tekemään viimeisiä löytöjä Amerikan mantereelta. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, etten haluaisi loppuiltaani ainakaan iltapäiväruuhkassa viettää eikä minulla saattaisi olla enää laukussakaan tilaa uusille ostoksille. Lähdinkin sitten tuttuun ja turvalliseen La Jollan rantaan. Rannan läheisyydessä kuitenkin näkyi pieni polku kulkevan, jota lähdin hanakasti tutkimaan. Mielestäni on mukavaa tutkia vähän erilaista luontoa, joka on kuitenkin niin kuiva ja karu eli täysin erilainen kuin Suomen luonto. Samalla olin melko varuillani koska a) mistä tietäisin jos vaikka käärme tai myrkyllinen hämähäkki hyökkäisi kimppuni b) tällainen luonto on hyvin erilainen eikä mitään tietoa olisiko läheisyydessä jotain myrkyllisiä kasveja ja c) nuorena naisena pitää aina olla varuillaan kun yksin liikkuu.

Lopuksi menin tuttuun tapaan ihailemaan auringonlaskua merenrantaan. Lähdin normista poiketen toiseen suuntaan rantaa kulkemaan ja sieltä sainkin hetken rauhan muista ihmisistä. Siinä yksin istuskelin kivellä ja katselin auringonlaskua samalla kun meri pärski naamaani merivettä.

Seuraavana aamuna heräsin varhain pakkaamaan loput tavarat ja siivoamaan jälkeni asunnolta. Olin kentällä jo hyvissä ajoin (pelkäsin jumittavani aamuruuhkaan) ja nautiskelin viimeisitä lämmön hetkistä, kun koto Suomessa olisikin jo täysin erilainen sää minua odottamassa. Kyllä reissaaminen on mukavaa, mutta vielä mukavempaa on palata takaisin kotiin. :)

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Eniten pidin tuosta missä on silta ja sen alla meri kuohuaa. Varmasti oli elämyksellinen matka. Ihanaa ensimmäistä adventtia ja tervetuloa kotiin =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mukavaa ensimmäistä adventtisunnuntaita myös sinulle! :)

      Poista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)