22.7.2015

Finnish girl back to Finland

10 päivän reissu Itävällassa on heitetty ja kotinurkkiin taas palattu. Minä aina kuulun niihin ihmisiin, jotka ainakin uskaltavat myöntää sen että kotia on aina mukava tulla. Kaksi edellistä yötä nukuin erittäin huonosti kun hotellihuoneessa ei ollut ilmastointia. Huoneessa oli varmana lähemmäs 30 lämmintä, kun ulkona illalla oli myös yli 30 astetta lämmintä. Nyt vain nautin kun aurinnko paistaa ja ulkona on juuri sopivasti 18 astetta lämmintä.

Enpä voi muuta sanoa kuin, että reissu oli aivan mahtava ja paljon parempi kuin mitä osasin odottaa. Se sisälsi sopivasti historiaa, kulttuuria, luontoa, maisemia ja hetken lomailuakin. Mukavaa oli myös nähdä ripaus kaverin elämää ulkomailla. En voi olla kuin erittäin kiitollinen kaverilleni, joka niin paljon näki vaivaa mun loman onnistumisen eteen ja onnistui siinä vielä täydellisesti. Iso kiitos!


Nyt vois siis alkaa loppulomasta nauttiminen vähän rauhallisimmissa merkeissä. Paitsi ensin Qstock ja sitten vasta rauhoittuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)