14.1.2018

Kellostapulin lumiset maisemat

Kiilopää porokoru


Kellostapuli on siitä mukava, että autonki pääsee jättämhään melko ylös Ylläksen juurele niin kovila pakkasilla ei ihan niin jäässä ole auto, kun taas jättäisi auton alas kylälle. Lisäksi Kellostapuli on helppo ja erittäin nopea valloittaa, mutta silti tarjoaa upeat maisemat. 

Ensin ko lähethiin kenkäihleen niin pilvet oli taas niin matalalla, että harmittelin miksi olin ees kameran ottanu mukhaan ko ei taas mithään näkis. Mutta ehkä mulle haluthiin olla ystävällisiä nimittäin niin ne pilvet hiljalleen häipyivät ja mulle riitti hommia kameran kansen. Niin kuin viimosesta kuvasta näkkee niin kyllähän siinä vähän innostu tanssahtelemaan kun oli niin mukavaa. On muuten aika hankalaa tanssia lumikengät jalassa, mutta en kertaakaan kaatunut! :)

Otin myös sopivasti mukaan uusia koruja, jotka olin jouluna tehnyt valmiiksi. Vaikka vannoin etten tekisi joulun jälkeen vähään aikaan koruja, kun neuloin niitä turhan ahkerasti marraskuussa, mutta niin mie sain uuen idean ja soli ihan pakko toteuttaa. Hyvännäkösiä niistä kyllä tuliki! Saanko esitellä: Kiilopää porokoru.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä - se on kumma kun tunturimaisemista ei saa koskaan tarpeekseen. Aina kun tunturista tulee takaisin niin kohta pitäisi uudestaan jo päästä

   Poista
 2. Maisemat on kyllä niin hienot.
  Viimeinen kuva on ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Onneksi näillä leveysasteilla lunta vielä riittää joka talvi. :)

   Poista
 4. Oi ettäää miten ihania maisemia! <3 Tässähän tulee ihan kuume takaisin tykyn ja korkeiden vaarojen maisemiin. :D Todella kaunis tuo porokoru, pitää tutustua valikoimiin tarkemminkin. <3

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania maisemia ja kuvia! :)
  Mihin jätätte auton, kun meette Kellostapulille seikkailemaan?

  VastaaPoista
 6. Voi varjele miten hienoja kuvia ja upeita maisemia!
  Teet kauniita koruja.

  VastaaPoista

Kommentteja otethaan ilola vasthaan! Piipahan toistekki kathoon mitä täältä löytyy - vastavierailulle jouvan aina tulheen. :)